Partnersense logo
Bli senior backend-utvecklare på Partnersense

Senior beckendutvecklare

Göteborg, Stockholm · Hybridarbete

Är du redo för en ny utmaning där du får chansen att leda utvecklingsprojekt och forma framtiden för vår tekniska infrastruktur? Vi söker nu en erfaren Senior Backend utvecklare som brinner för teknik och innovation, och som vill vara en del av vårt dynamiska team.

Som Senior Backend utvecklare kommer du att driva implementation av e-handels-, CRM- och PIM-lösningar. Du kommer att agera techlead i projekt, där din uppgift blir att vägleda och coacha vårt utvecklingsteam, säkerställa Best Practice, kommunicera med och leverera mot kund. Vi ser att du har flera års relevant arbetslivserfarenhet från systemutveckling. Vi tror att du är en “byggare”, och att du är nyfiken och ambitiös. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster och distribuerade system. Du kommer att spela en avgörande roll i design och utveckling av lösningar baserade på Microsofts teknologier, med särskilt fokus på Azure, .NET och DevOps-praktiker.Huvudsakliga ansvarsområden

 • Designa och implementera backend-lösningar med hjälp av Azure och .NET


 • Leda och coacha utvecklingsteamet i tekniska frågor


 • Implementera DevOps-kultur och -praktiker, inklusive automatisering av CI/CD-pipelines


 • Samarbeta med andra teamledare för att säkerställa att arkitekturen stödjer affärsmålen


 • Aktivt bidra till kodgranskningar och kvalitetssäkring av kod


 • Hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom ditt expertområde


Kvalifikationer

 • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet som backend utvecklare med inriktning på .NET


 • Erfarenhet av att arbeta med DevOps-verktyg och -metoder


 • Förmåga att leda och agera mentor för utvecklingsteam


 • Stark förståelse för mjukvaruarkitektur och designmönster


 • Erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsteam


 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift


Din arbetsplats

Du kommer att ansluta dig till en organisation där du delar arbetsplats med trevliga kollegor som värdesätter ömsesidig respekt och arbetsglädje. Vi uppmuntrar till en öppen dialog där varje individ kan dela sin erfarenhet och bidra, oavsett om det gäller små eller stora frågor. Våra kontor är belägna centralt både i Stockholm och Göteborg.


Vårt erbjudande till dig

En stimulerande och utmanande arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet uppskattas och tas till vara. Du får möjlighet att vara en del av en snabbväxande organisation där ditt bidrag kommer att göra verklig skillnad. Dessutom erbjuds attraktiva förmåner, utvecklingsmöjligheter och möjlighet till hybrid arbetsplats.


Om Partnersense

Vi bygger lösningar som gör det möjligt för våra kunder att bedriva försäljning av produkter, kundkommunikation och skapar positiva upplevelser online och i den fysiska världen. Kort sagt - vi bygger e-handelsplattformar som är ändamålsenliga och ligger i framkant.


Hos oss är kreativitet och samarbete i fokus. Vi tror på att ha kul på jobbet och att växa som ett team samt i våra respektive roller. Vi söker kollegor som delar vår övertygelse om att teknik och affär måste gå hand i hand, och som är redo att utmana sig själva och lära sig nya saker. Med ett framtidstänkande arbetssätt, en arbetsplats i världsklass in the making och kollegor som tillsammans innehar bred gemensam kompetens, utgör Partnersense ett team med enorm potential. Vi arbetar tillsammans i team och strävar alltid efter att ha kul på jobbet. Om du delar vår passion och är redo att vara en del av nästa steg inom e-handelslösningar, är vi intresserade av att höra från dig. Joina oss och hjälp till att forma framtidens tekniklandskap tillsammans med ett dedikerat och framåtblickande team.


PlaceringStockholm, Göteborg
DistansarbeteHybrid
Typ av anställningTillsvidareanställning
TillsättningOmgående eller enligt överenskommelse

Förmåner

resväska ikon

Sommar- och vinteraktiviteter plus några hackathons per år.

Friskvård ikon

Maxad friskvård för att främja rörelse och hälsa.

Dator och mobil-ikon

Arbetsdator- och telefon ingår i tjänsten.

team ikon

En härlig blandning av erfarna rävar och hungriga juniorer som brinner för teamet.

Vi är Partnersense

​Idag växer vi med våra kunder och rekryterar nya kollegor som kan lära oss nytt, men som framför allt vill lära sig nya saker. Vår största tillgång är vår kunskap och våra kolleger. Därför tror vi på att skapa flexibla arbetsförhållanden, skapa en hälsosam arbetsplats och ha roligt på jobbet.

sdfhgadfg

Göteborg, Stockholm · Hybridarbete

Ansök till

Senior backend-utvecklare

Bifoga följande filer

CV, personligt brev.

Eller mejla till

[email protected]

Märk ansökan med

"Ansökan till senior backend-utvecklare"