Partnersense logo
placeholder text

Senior fullstack-utvecklare

Göteborg, Stockholm · Hybridarbete

Som fullstack utvecklare kommer du att vara en viktig del i att implementera våra partners lösningar och integrera dem med andra partners system. Du kommer att arbete nära ditt team och ibland direkt mot kund då vi ofta ser även kund som partner.

Vi ser att du har några års relevant arbetslivserfarenhet från systemutveckling. Vi tror att du är en ”byggare”, och att du är nyfiken och ambitiös. Du gillar att jobba i team och både lära dig nytt, såväl som att lära andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med mikrotjänster och distribuerade system. Vi söker dig som har erfarenhet av .NET-utveckling och gärna van att jobba med arkitektur, test och vidareutveckling. Antal år i branschen är mindre viktigt, men vi ser gärna att du har hunnit bli självständig i din leverans!Huvudsakliga ansvarsområden

 • Genomföra utveckling mot kunder


 • Skriva kvalitativ kod och vara á jour gällande best practice


 • Lösa tekniska utmaningar och optimera koden


 • Samarbeta med teamet för bästa resultat


 • Identifiera och åtgärda buggar


 • Testning


 • Kunskapsdela med kollegor


Kvalifikationer

 • Hands-on erfarenhet inom Azure, AWS eller GCP och kan bevisa det med motsvarande certifiering


 • .NET


 • Azure & AWS


 • Mikrotjänster


 • Kubernetes


 • Rest och GraphQL Apie:r


 • NoSql Databaser


 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift


Din arbetsplats

Du kommer att ansluta dig till en organisation där du delar arbetsplats med trevliga kollegor som värdesätter ömsesidig respekt och arbetsglädje. Vi uppmuntrar till en öppen dialog där varje individ kan dela sin erfarenhet och bidra, oavsett om det gäller små eller stora frågor. Våra kontor är belägna centralt både i Stockholm och Göteborg.


Vårt erbjudande till dig

En stimulerande och utmanande arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet uppskattas och tas till vara. Du får möjlighet att vara en del av en snabbväxande organisation där ditt bidrag kommer att göra verklig skillnad. Dessutom erbjuds attraktiva förmåner, utvecklingsmöjligheter och möjlighet till hybrid arbetsplats.


Om Partnersense

Vi bygger lösningar som gör det möjligt för våra kunder att bedriva försäljning av produkter, kundkommunikation och skapar positiva upplevelser online och i den fysiska världen. Kort sagt - vi bygger e-handelsplattformar som är ändamålsenliga och ligger i framkant.


Hos oss är kreativitet och samarbete i fokus. Vi tror på att ha kul på jobbet och att växa som ett team samt i våra respektive roller. Vi söker kollegor som delar vår övertygelse om att teknik och affär måste gå hand i hand, och som är redo att utmana sig själva och lära sig nya saker. Med ett framtidstänkande arbetssätt, en arbetsplats i världsklass in the making och kollegor som tillsammans innehar bred gemensam kompetens, utgör Partnersense ett team med enorm potential. Vi arbetar tillsammans i team och strävar alltid efter att ha kul på jobbet. Om du delar vår passion och är redo att vara en del av nästa steg inom e-handelslösningar, är vi intresserade av att höra från dig. Joina oss och hjälp till att forma framtidens tekniklandskap tillsammans med ett dedikerat och framåtblickande team.PlaceringStockholm, Göteborg
DistansarbeteHybrid
Typ av anställningTillsvidareanställning
TillsättningOmgående eller enligt överenskommelse

Förmåner

resväska ikon

Sommar- och vinteraktiviteter plus några hackathons per år.

Friskvård ikon

Maxad friskvård för att främja rörelse och hälsa.

Dator och mobil-ikon

Arbetsdator- och telefon ingår i tjänsten.

team ikon

En härlig blandning av erfarna rävar och hungriga juniorer som brinner för teamet.

Vi är Partnersense

​Idag växer vi med våra kunder och rekryterar nya kollegor som kan lära oss nytt, men som framför allt vill lära sig nya saker. Vår största tillgång är vår kunskap och våra kolleger. Därför tror vi på att skapa flexibla arbetsförhållanden, skapa en hälsosam arbetsplats och ha roligt på jobbet.

sdfhgadfg

Göteborg, Stockholm · Hybridarbete

Ansök till

Senior fullstack-utvecklare

Bifoga följande filer

CV, personligt brev.

Märk ansökan med

“Ansökan till Senior fullstack-utvecklare”

Eller mejla till

[email protected]