Partnersense logo
Team på Partnersense har möte

Kontakta oss

Maila oss!

Vill du veta mer om Partnersense eller har du någon fråga, tveka inte att kontakta oss.

Hör av dig till oss!

Partnersense är din pålitliga partner inom teknik. Vi är engagerade i att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder. Partnersense strävar efter att skapa mervärde för våra kunder genom skräddarsydda lösningar inom teknik, affärsutveckling och strategisk rådgivning. Vi är dedikerade till att maximera din onlinenärvaro och öka din företagstillväxt.

Kontakta oss idag för att inleda en givande och framgångsrik affärspartnerskap med Partnersense. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att nå dina affärsmål.

Kontaktpersoner

VD

dfagsdfb

Marcus Hillum

Chief Executive Officer

Försäljning

porträttbild av adán Hultgren

Adán Hultgren

Chief Growth Officer

Rekrytering & HR

Porträttbild Pernilla Corradino Chief People Officer

Pernilla Corradino

Chief People Officer

Partners

Andreas Rudklint porträttbild

Andreas Rudklint

Partneransvarig

Andra kontaktsätt

Varför välja Partnersense?

Partnersense är dedikerade till att leverera resultat och öka din e-handelsframgång. Vi kombinerar teknisk kompetens med strategisk insikt för att skapa en omfattande e-handelsstrategi som genererar ökad trafik, konvertering och försäljning. Vi är stolta över att ha hjälpt många e-handlare att nå och överträffa sina mål.

Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik och lönsam e-handelsupplevelse för din verksamhet. Vi ser fram emot att bli din långsiktiga partner för hållbar tillväxt och digital framgång.