Partnersense logo
Hero inretrn

Nytt partnerskap med inretrn

Inretrn och Partnersense i nytt samarbete

Inretrn, den ledande leverantören av plattformar för returhantering, går i partnerskap med Partnersense, en framstående fullservicebyrå specialiserad på e-handelslösningar. Detta strategiska partnerskap syftar till att förbättra e-handelsupplevelserna globalt sett.

Partnerskap med inretrn 4 personer

Inretrn är känt för sin banbrytande plattform för returhantering, som är utformad för att effektivisera och förbättra returupplevelsen för både företag och konsumenter. Deras plattform erbjuder anpassningsbara arbetsflöden, snabba återbetalningar och data-driven insikter, vilket gör returer snabbare, smidigare och mer hållbara.

Partnersense, å andra sidan, är en erkänd aktör inom e-handelslösningar med omfattande expertis inom strategi, teknik och kommunikation. Deras innovativa tillvägagångssätt syftar till att erbjuda kunder visionära strategier, tekniklösningar och konverteringsoptimering.

Partnerskapet mellan Inretrn och Partnersense innebär att cutting-edge teknologi kombineras med expertis inom e-handelsstrategi och kommunikation. Tillsammans är de redo att erbjuda oöverträffade lösningar för att optimera e-handelsverksamheter och leverera enastående kundupplevelser.

Fredrik Hedblom, VD på Inretrn, uttrycker sin entusiasm för partnerskapet och betonar hur deras innovativa returhanteringsplattform, tillsammans med Partnersenses djupa förståelse för e-handel, kommer att möjliggöra för företag att lyckas på den digitala marknaden.

Markus Hillum, VD på Partnersense, delar denna entusiasm och framhäver hur Inretrns avancerade plattform för returhantering perfekt kompletterar deras utbud av e-handelslösningar, vilket erbjuder kunderna en heltäckande lösning för framgång på den digitala marknaden.

Både Inretrn och Partnersense är engagerade i att driva innovation och excellens inom e-handel och strävar efter att etablera nya standarder för returhantering och förbättra den övergripande e-handelsupplevelsen för företag och konsumenter över hela världen.


Kontakta oss

Vill du ta ditt e-handelsföretag till nästa nivå eller har du frågor om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss.