Partnersense logo
placeholder

Om oss

2020

Grundades Partnersense

30

+

Medarbetare

40

+

Genomförda projekt

20

+

Kunder

Detta är Partnersense

Partnersense består av ett team av experter som arbetar tillsammans för att lösa dina affärsbehov. Vi är inte bara en grupp människor - vi är ett ekosystem av idéer och erfarenheter som kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag.

placeholder text

Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder

Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team med våra kunder för att uppnå sina mål. Från att skapa inspirerande strategier till att implementera innovativa tekniklösningar och optimera konvertering, är vi här för att stödja och guida dig genom hela processen.

sdfhgadfg
Partnersense logotype

Vi grundades med övertygelsen att teknik och handel bör samverka och skapa gemensamma lösningar.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Vi förstår att varje företag är unikt. Hos oss får kunderna en flexibel och anpassningsbar lösning som passar deras specifika behov.

Effektivitet och pålitlighet

Vi erbjuder en pålitlig och effektiv lösning som hjälper företag att öka sin produktivitet utan onödiga komplexiteter.

Engagerat team

Vi värdesätter relationerna med våra kunder och har ett dedikerat team redo att ge personligt stöd och hjälp när det behövs som mest. Vår strävan är att göra våra kunders projekt så smidiga som möjligt.

Kostnadseffektivitet utan kompromisser

Vår lösning fokuserar på att ge verkligt värde. Med Partnersense kan företag minska kostnader utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.

Vi letar efter nya talanger!

Våra kontor

Partnersense kontor i Stockholm

Stockholm

Västra Järnvägsgatan 3

Vi sitter centralt i Stockholm vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet. Vi har dessutom flera lunchrestauranger i närheten, ifall man vill gå ut och äta.

Lounge icon

Lounge

Frukost ingår på Partnersense kontor

Frukost

Tillgång till gym

Gym

Göteborgskontoret miljöbild

Göteborg

Kungsportsavenyn 21

Vi sitter centralt i Göteborg vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet. Vi har dessutom flera lunchrestauranger i närheten, ifall man vill gå ut och äta.

Lounge icon

Lounge

Frukost ingår på Partnersense kontor

Frukost

Tillgång till gym

Gym

Det är Partnersense

Din ultimata partner för att förverkliga dina digitala visioner och accelerera din affärs framgång. Vi på Partnersense förstår vikten av att skapa meningsfulla och långsiktiga relationer med våra kunder, och det är denna filosofi som genomsyrar allt vi gör. Varför ska du välja oss? Låt oss ta dig genom några avgörande skäl:


1. Djup Expertis inom Digitala Strategier:

Partnersense är inte bara en leverantör av tjänster utan en pålitlig rådgivare som erbjuder dig en unik och djupgående expertis inom digitala strategier. Vårt team av erfarna specialister brinner för att förstå dina affärsbehov och skapa skräddarsydda lösningar som ger verkliga resultat.


2. Innovativa Lösningar för Framtiden:

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant av digital innovation. Med en stark förståelse för de senaste trenderna och teknologierna erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar som positionerar dem för framgång i en snabbt föränderlig digital värld.


3. Skräddarsydda Tillvägagångssätt:

Vi tror på att varje kund är unik och förtjänar en skräddarsydd strategi som passar deras specifika behov och mål. Genom att lyssna noggrant på våra kunders krav och utmaningar kan vi utforma och implementera strategier som är perfekt anpassade för att maximera deras framgång.


4. Resultatinriktad Mentalitet:

Vi drivs av att leverera verkliga resultat för våra kunder. Med en stark fokus på mätbara resultat och avkastning på investeringen arbetar vi hårt för att säkerställa att varje insats genererar mätbara affärsresultat och ökar vår kunds lönsamhet.


5. Personligt Engagemang och Support:

Hos Partnersense är våra kunders framgång vår högsta prioritet. Vi strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer med varje kund och erbjuder personlig support och engagemang genom hela projektet och bortom det.


6. Effektiv Projektledning och Kommunikation:

Vi förstår vikten av en effektiv projektledning och kommunikation för att säkerställa att varje projekt levereras framgångsrikt och i tid. Vårt dedikerade team av projektledare arbetar nära med våra kunder för att garantera att alla projekt följer tidplanen och budgeten.


7. Etiskt och Hållbart Företagande:

Vi tror på att bedriva företag på ett etiskt och hållbart sätt och strävar efter att göra en positiv inverkan på våra kunder, medarbetare och samhället som helhet. Genom att följa höga etiska standarder och hållbarhetsprinciper kan du vara säker på att du samarbetar med en pålitlig och ansvarsfull partner.


Kontakta Oss Idag:

Oavsett om du är en etablerad företagsjätte eller en spännande uppstickare, är Partnersense redo att vara din strategiska partner på din digitala resa. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål. Med Partnersense vid din sida kan du känna dig trygg i vetskapen om att du har en pålitlig partner som är engagerad i din framgång.


Vår specialistkompetens

Vår specialisering inom e-handel gör oss till den ultimata partnern för att ta din onlineaffär till nästa nivå. Genom att kombinera vår djupa expertis inom e-handel med en proaktiv samarbetsinriktning kan vi leverera skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar.


Inom e-handel strävar vi efter att erbjuda innovativa och effektiva lösningar som förbättrar din online-närvaro, ökar konverteringar och skapar en sömlös köpupplevelse för dina kunder. Vår kompetens täcker hela spektrumet av e-handelsprocessen, från systemutveckling och design till produktinformation och orderhantering.


Vi tror på samarbete och öppen dialog för att säkerställa att varje lösning är skräddarsydd efter dina specifika affärsbehov. Genom att investera i vårt partnerskap får du inte bara tillgång till vår omfattande expertis utan också en partner som är engagerad i din affärs framgång. Med vår breda kompetens och hängivenhet är vi redo att leverera en helhetslösning som tar din verksamhet till nya höjder.


Dessutom är vi medvetna om att ett skojigt och effektivt team är nyckeln till framgång inom e-handel. Genom att skapa en positiv och kreativ arbetsmiljö kan vi maximera vår produktivitet och innovation, vilket i sin tur gynnar våra kunder. Med ett team som brinner för e-handel är vi redo att ta oss an dina utmaningar och leverera resultat som överträffar förväntningarna.


Maila oss!

Vill du veta mer om Partnersense eller har du någon fråga, tveka inte att kontakta oss.