Partnersense logo
Norce commerce architecture

Norce

Partnersense: Din ledande Norce-implementatör i Sverige


Partnersense är den främsta Norce-implementatören i Sverige, med en imponerande portfölj av framgångsrika implementationer för företag som Nordiska Galleriet, Elcykelpunkten, Teknikmagasinet och Länsförsäkringar, bland andra. Genom vårt dedikerade engagemang och expertis inom teknikleverans har Partnersense etablerat sig som ledande inom branschen.


Med flera specialiserade team av utvecklare, arkitekter, affärsutvecklare och projektledare kan Partnersense erbjuda skräddarsydda lösningar och stödja dig under hela Norce-projektet. Våra team besitter en djup förståelse för Norce Commerce och är redo att möta dina unika krav och utmaningar.


Vår styrka ligger i vårt team av erfarna Norce-arkitekter, med över tio års dokumenterad erfarenhet vardera. Deras exceptionella kunskaper och skicklighet säkerställer en smidig och framgångsrik implementering av Norce Commerce-plattformen för ditt företag.


Vare sig det är att skapa en ny e-handelsplattform från grunden eller att optimera en befintlig, är Partnersense din pålitliga partner för att maximera din online närvaro och öka din försäljning. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt Partnersense leda dig mot framgång inom e-handel med Norce Commerce.


Vad är Norce Commerce?

I den digitala eran är e-handel inte bara ett val längre, det är en nödvändighet för företag som strävar efter tillväxt och konkurrenskraft. Norce Commerce, en ledande e-handelsplattform, erbjuder en omfattande lösning för företag som vill skala upp sin närvaro online och optimera sin försäljning. Genom en kombination av kraftfulla funktioner och anpassningsbara verktyg möjliggör Norce Commerce för företag att skapa och driva framgångsrik e-handel.


Fördelar med Norce Commerce:

 1. Allt-i-ett-lösning: Norce Commerce erbjuder en komplett e-handelslösning som täcker alla aspekter av onlineförsäljning. Från att skapa och hantera produktlistor till att bearbeta betalningar och spåra försäljning, eliminerar plattformen behovet av att använda flera olika verktyg eller tjänster än nödvändigt.


 2. Anpassningsbarhet: En av de stora fördelarna med Norce Commerce är dess flexibilitet och anpassningsbara funktioner. Företag kan skräddarsy sina e-handel efter sina specifika behov och varumärkesidentitet, vilket gör det möjligt att skapa en unik och minnesvärd kundupplevelse.


 3. Kraftfulla APIer: Med Norce kraftfulla och beprövade APier, är allt möjligt. Norce headless approach gör det möjligt att verkligen skapa unika e-handelslösningar där endast fantasin sätter gränser.


De olika komponenterna i Norce Commerce:


 1. PIM: Plattformen möjliggör enkel och effektiv hantering av produkterna, inklusive hantering av produktdata, prissättning, lagerbevakning och produktvariationer. Detta gör det möjligt för företag att effektivt organisera och presentera sina produkter för kunderna.


 2. Kundkorgar: Norce Commerce erbjuder ett unikt sätt att hantera kundernas kundkorgar som gör det möjligt att hålla koll på butiken i realtid. Kunna skapa kraftfull marknadsföring kring kundkorgarna och göra analys på de samma.


 3. Betalningshantering: Plattformen stöder olika betalningsmetoder och erbjuder säker betalningshantering för både företag och kunder. Med stöd för olika valutor och betalningsgatewayalternativ kan företag expandera sin verksamhet internationellt och nå en global kundbas.


Styrkor med Norce Commerce:


 1. Skalbarhet: Norce Commerce är utformad för att växa med företagets behov och kan skalas upp för att hantera allt från små till stora e-handelsoperationer. Oavsett om det är en nystartad e-handel eller ett etablerat företag med tusentals produkter, kan plattformen anpassas för att möta företagets specifika krav och mål.


 2. Stabilitet och tillförlitlighet: Norce Commerce erbjuder en robust och tillförlitlig infrastruktur som garanterar hög tillgänglighet och prestanda för e-handel. Med pålitlig hosting och avancerad säkerhet kan företag vara säkra på att deras e-handel är skyddade mot potentiella hot och driftstörningar.


 3. Support och utbildning: Norce Commerce erbjuder omfattande support och utbildning för företag och partners. Partnersense har gått samtliga utbildningar och är ofta med i framtagandet av nytt material eller som bollplank när Norce teamet vill ha någon att bolla med.


Sammanfattningsvis erbjuder Norce Commerce en kraftfull och omfattande lösning för företag som vill ta sin e-handel till nästa nivå. Med sina många fördelar, anpassningsbara komponenter och starka styrkor är plattformen ett attraktivt val för företag som strävar efter att skapa en framgångsrik och lönsam närvaro online. • Michael Hallberg
  "Partnersense är en ovärderlig partner när det kommer till att skapa effektiva och robusta commerce-lösningar baserade Norce Commerce. Deras långa erfarenhet och djupa förståelse för ekosystemet är kritiska framgångsfaktorer. Det som kanske imponerar mest är deras förmåga att designa och integrera olika delkomponenter till en väl fungerande helhet som skapar verklig affärsnytta. Dessutom imponerar deras färdigheter när det gäller att implementera produktdatamodeller som verkligen skapar rätt förutsättningar för framgångsrik digital handel. Att arbeta tillsammans med Partnersense är också väldigt roligt och produktivt, vilket gör dem till en oerhört uppskattad partner till oss!”"
  Michael Hallberg
  Michael Hallberg
  CCO & Co-Founder
 • Emil Lissborg Nordenskiöld
  "Jag kan varmt rekommendera Partnersense. Det har verkligen varit en glädje att samarbeta med dem i flera spännande projekt, som Nordiska Galleriet, Teknikmagasinet och Elcykelpunkten. Deras flexibilitet och engagemang gör dem till en fantastisk partner för att lösa alla affärsbehov på ett kostnadseffektivt sätt, utan att tumma på kvalitet eller prestanda. Jag är verkligen stolt över vårt partnerskap och ser fram emot många fler framgångsrika samarbeten framöver!"
  Emil Lissborg Nordenskiöld
  Emil Lissborg Nordenskiöld
  Head of Sales på Norce
 • Fredrik Ryde
  "Partnersense bestitter en unik kunskap kring hur man kombinerar avancerad affärslogik med modern teknik. Med sin omfattande erfarenhet från olika typer av komplex ehandel inom både B2B och B2C har de en djup förståelse hur man skräddarsyr lösningar för att de ska passa varje kunds unika behov. I alla projekt där jag jobbat med Partnersense blir jag imponerad över hur deras vilja att förstå detaljerna i kundens utmaningar samt deras lösningsorienterade approach. På Norce är vi stolta över att ha Partnersense som vår partner, deras dedikation och expertis gör att vi alltid känner oss trygga att de kommer göra en grym leverans"
  Fredrik Ryde
  Fredrik Ryde
  Head of Partners and Sr eCom architect

Kontakta oss

Vill ditt företag vara med och bygga framtidens lösningar med ett gäng som brinner för det de gör? Kontakta oss!