Partnersense logo
Voyado theme

Voyado

Vi på Partnersense är stolta över vårt nära samarbete med Voyado. Voyado erbjuder kraftfulla system för att optimera kundupplevelse och dina insikter kring kundernas beteende på siten. Voyado Engage är ett CRM optimerat för digitala kundrelationer, medan Voyado Elevate är en sökmotor som möjliggör website merchadising.


Vad är website merchandising?

Website merchandising handlar om att optimera produktvisningen i din webbshop för att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. Lika viktigt som det är för en fysisk butik att visa rätt produkter i sitt skyltfönster är det för en e-handel att visa rätt produkter på rätt plats. Genom strategisk placering av produkter, användning av attraktiva bilder, beskrivningar och erbjudanden, kan du guida kunderna till att göra rätt köp. Det innebär också att använda data och analyser för att förstå kundbeteenden och preferenser, och anpassa din webbshop därefter. Allt för att hela tiden presentera rätt produkt för rätt besökare vid rätt tidpunkt!


Fördelarna med Voyado Elevate

Voyado Elevate är en avancerad sökmotor som använder AI för att optimera website merchandising i din webbshop. Med hjälp av djup produktkunskap och förståelse för kundernas verkliga intentioner kan Elevate leverera en personligt anpassad shoppingupplevelse. Här är några av de främsta fördelarna med Voyado Elevate:


 1. Automatisk anpassning:


  Elevate reagerar automatiskt på historisk kunddata, affärsmål och realtids-händelser för att alltid erbjuda relevanta produktrekommendationer.


 2. Förbättrad produktupptäckt:


  Genom att använda AI kan Elevate bättre förstå vad dina kunder söker efter och visa de mest relevanta produkterna.


 3. Ökad försäljning:


  Genom att optimera produktvisningen baserat på kundbeteende och preferenser kan du öka chansen för köp och därmed din totala försäljning.


 4. Tidseffektivitet:


  Med Elevate minskar behovet av manuell justering och hantering av produktvisningar, vilket sparar tid och resurser.


Hur Partnersense hjälper dig att komma igång med website merchandising

Partnersense är experter på e-handel och har omfattande erfarenhet av att bygga kraftfulla e-handelslösningar för kunder som Teknikmagasinet, Elcykelpunkten och Zoo.se. Vi hjälper dig att sätta upp de system som behövs för att optimera din webbshop, inklusive Voyado Elevate för effektiv website merchandising.


Vi på Partnersense erbjuder:


 1. Implementering:


  Vi hjälper dig att integrera Elevate i din befintliga webbshop, så att du kan dra nytta av dess avancerade AI-teknologi och optimera din website merchandsing.


 2. Optimering:


  Vi analyserar dina nuvarande processer och gör nödvändiga justeringar för att maximera effekten av din website merchandising.


 3. Support och utbildning:


  Vi erbjuder kontinuerlig support och utbildning för att säkerställa att ditt team kan använda Elevate effektivt och dra full nytta av alla funktioner.


Tillsammans med vår partner Voyado och deras produkt Elevate, ser vi till att din webbshop inte bara ser bra ut utan också fungerar optimalt för att maximera försäljning och kundnöjdhet. Tveka inte att kontakt oss om du vill veta mer! • Christopher Valdmaa
  "Partnersense isn’t just a service provider for Voyado—they are an extension of our team, especially for implementing Elevate. In our first meeting with Adan & the team, we could really sense their passion for what they do and how they always put the customer first. Their genuine curiosity and steadfast commitment to comprehending customer requirements greatly distinguish them, resulting in unparalleled delivery of tailor-made solutions and fast implementations."
  Christopher Valdmaa
  Christopher Valdmaa
  Strategic sales
 • Johan Backarlin
  "Partnersense är en viktig partner för oss, där deras expertis och djupa förståelse för vår produktportfölj är avgörande för att driva framgångsrika projekt. De är måna om våra kunder och lyckas strukturera data på ett sätt som maximerar affärsvärdet. Vi behöver partners som hjälper till att utbilda, guida och som säkerställer att varje kund får fullt utbyte av våra lösningar. Med Partnersense som partner kan vi vara säkra på att leverera det bästa till våra kunder och förverkliga Voyados vision."
  Johan Backarlin
  Johan Backarlin
  Founder Voyado

Kontakta oss

Vill ditt företag vara med och bygga framtidens lösningar med ett gäng som brinner för det de gör? Kontakta oss!