Teamet

Hanna Lindström

Hanna är en strukturerad och driven projektledare med god förståelse för såväl affär som teknik. Hanna har en bakgrund från CRM och har även varit tekniskt involverad i leveranser.

Ludwig Carlsson

Ludwig arbetar som fullstack utvecklare, vilket hos Partnersense innebär att han är med och arbetar från ax till limpa med att utveckla nya lösningar.

Pernilla Corradino

Pernilla är certifierad scrum master och har en gedigen bakgrund och erfarenhet som projekt- och produktionsledare. Pernilla brinner för teamet och letar alltid efter möjligheter att få teamet att må bra och prestera på topp.

Rasmus Möller

Rasmus är fullstackutvecklare och gillar att bygga smarta och kreativa lösningar över hela tech stacken.

Leon Listo

Leon är en junior fullstack utvecklare. Han är nyfiken, passionerad och gillar att lära sig nya saker. Han jobbar med React och .Net

Joakim Ekstrand

Joakim Ekstrand är nyfiken, noggrann och lösningsorienterad. Som Junior Fullstack utvecklare arbetar han med React och .Net.

Billy Svensson

Billy är en systemarkitekt med lång erfarenhet av utveckling och arkitektur. Det finns även ett brinnande intresse av devops och effektiva team. Billy har en bakgrund inom finnans vilket gör att han alltid har ett extra öga på säkerhet, reliabilitet och redundans.

Patrik Österljung

Patrik gillar att bygga smarta och smidiga lösningar. Som Junior Fullstack utvecklare är han involverad i alla delar av utvecklingen och koden för att prova på och få erfarenhet av hela stacken..

Adán Hultgren

Adán Hultgren är en E-handels expert. Halva sin tid spenderar han med kod och utveckling och den andra halvan med affärer, organisation och sälj.

Luis Gutierrez

Luis jobbar som fullstackutvecklare och brinner för coola lösningar. Han är nyfiken lyhörd och gillar att upptäcka och utforska nya tekniker. Han jobbar med både React och .net.

Marcus Hillum

Marcus erfarenhet tillför ett enormt värde i det som kommer i eller efter ett implementationsprojekt - att skapa, prioritera och exekvera arbetet mot de mål som definierats.

Artur Hasselblad

Artur har en mycket uppskattad kompetens och erfarenhet som bäst förklaras som gränslandet mellan affär och IT. Med över 10 års erfarenhet av marknadsföring och IT har han varit med och levererat många projekt där samtliga har levererat effektiva processer, exceptionell användarupplevelse och framför allt bättre affärer.

Emma Ekström

Driven projektledare med höga ambitioner! Emma brinner för att vara den naturliga länken mellan behov och teknisk implementation och har en god förmåga att föra dialog med såväl beställare och styrgrupp som utvecklare.

Robin Hellgren

Robin är passionerad, driven, ansvarstagande och ödmjuk, hans stora intresse motiverar honom att konstant leta efter nya utmaningar och saker att lära sig. Han tycker om att jobba i grupp där problem kan diskuteras och där man kan lära sig av varandra, men kan även jobba självständigt om detta krävs.

Robin Eliasson

Robin är målinriktad och noggrann, dessutom gillar han att lära sig nya saker och lösa problem inom programmering.

Vill du vara med och bygga framtidens lösningar med ett gäng som brinner för det de gör? Skriv gärna några rader om dig själv och skicka till: hello@partnersense.se