Partnersense logo
team som hoppar på en strand

Teamet

Teamet

Vi har experter inom e-handel och skapar skräddarsydda lösningar för ditt företag. Med bred kompetens och samarbete levererar Partnersense helhetslösningar. Vårt team inkluderar bland annat system- och lösningsarkitekter, UX-designers, systemutvecklare, affärsutvecklare och projektledare – viktiga delar för framgångsrika projekt.

Ett pussel som visar vilka roller som finns inom Partnersense

Vår specialistkompetens

Vår specialisering inom e-handel gör oss till den ultimata partnern för att ta din onlineaffär till nästa nivå. Genom att kombinera vår djupa expertis inom e-handel med en proaktiv samarbetsinriktning kan vi leverera skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar.


Inom e-handel strävar vi efter att erbjuda innovativa och effektiva lösningar som förbättrar din online-närvaro, ökar konverteringar och skapar en sömlös köpupplevelse för dina kunder. Vår kompetens täcker hela spektrumet av e-handelsprocessen, från systemutveckling och design till produktinformation och orderhantering.


Vi tror på samarbete och öppen dialog för att säkerställa att varje lösning är skräddarsydd efter dina specifika affärsbehov. Genom att investera i vårt partnerskap får du inte bara tillgång till vår omfattande expertis utan också en partner som är engagerad i din affärs framgång. Med vår breda kompetens och hängivenhet är vi redo att leverera en helhetslösning som tar din verksamhet till nya höjder.


Dessutom är vi medvetna om att ett skojigt och effektivt team är nyckeln till framgång inom e-handel. Genom att skapa en positiv och kreativ arbetsmiljö kan vi maximera vår produktivitet och innovation, vilket i sin tur gynnar våra kunder. Med ett team som brinner för e-handel är vi redo att ta oss an dina utmaningar och leverera resultat som överträffar förväntningarna.


Roller

inom teamet

Lösningsarkitekt

En lösningsarkitekt på Partnersense designar och planerar den tekniska lösningen för ett projekt med fokus på affärsbehov, systemintegration, prestanda, säkerhet och skalbarhet.

Enterprisearkitekt

En enterprisearkitekt är ansvarig för att designa och planera den övergripande arkitekturen för ett företag eller en organisation.

Projektledare

En projektledare på Partnersense är ansvarig för att leda och driva våra projekt från start till mål.

PIM-specialist

En PIM-specialist på Partnersense är ansvarig för att hantera och optimera produktinformationshanteringslösningar för våra kunder.

UX-designer

En UX-designer på Partnersense är ansvarig för att skapa en positiv och användarcentrerad upplevelse för användarna av en produkt eller tjänst.

Affärsutvecklare

En affärsutvecklare på Partnersense arbetar med att säkerställa att våra kunder når sin fulla potential online.

DevOps-specialist

En DevOps på Partnersense är ansvarig för att integrera utveckling (Dev) och drift (Ops) genom att främja en samarbetsinriktad kultur och implementera effektiva verktyg och processer.

Systemutvecklare

En systemutvecklare på Partnersense är involverad i att utveckla och implementera programvarulösningar.

E-commerce specialist

En e-commerce specialist på Partnersense är specialiserad inom e-handel och arbetar med att optimera och förbättra våra kunders e-handelsverksamhet.

Det är Partnersense

Din ultimata partner för att förverkliga dina digitala visioner och accelerera din affärs framgång. Vi på Partnersense förstår vikten av att skapa meningsfulla och långsiktiga relationer med våra kunder, och det är denna filosofi som genomsyrar allt vi gör. Varför ska du välja oss? Låt oss ta dig genom några avgörande skäl:


1. Djup Expertis inom Digitala Strategier:

Partnersense är inte bara en leverantör av tjänster utan en pålitlig rådgivare som erbjuder dig en unik och djupgående expertis inom digitala strategier. Vårt team av erfarna specialister brinner för att förstå dina affärsbehov och skapa skräddarsydda lösningar som ger verkliga resultat.


2. Innovativa Lösningar för Framtiden:

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant av digital innovation. Med en stark förståelse för de senaste trenderna och teknologierna erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar som positionerar dem för framgång i en snabbt föränderlig digital värld.


3. Skräddarsydda Tillvägagångssätt:

Vi tror på att varje kund är unik och förtjänar en skräddarsydd strategi som passar deras specifika behov och mål. Genom att lyssna noggrant på våra kunders krav och utmaningar kan vi utforma och implementera strategier som är perfekt anpassade för att maximera deras framgång.


4. Resultatinriktad Mentalitet:

Vi drivs av att leverera verkliga resultat för våra kunder. Med en stark fokus på mätbara resultat och avkastning på investeringen arbetar vi hårt för att säkerställa att varje insats genererar mätbara affärsresultat och ökar vår kunds lönsamhet.


5. Personligt Engagemang och Support:

Hos Partnersense är våra kunders framgång vår högsta prioritet. Vi strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer med varje kund och erbjuder personlig support och engagemang genom hela projektet och bortom det.


6. Effektiv Projektledning och Kommunikation:

Vi förstår vikten av en effektiv projektledning och kommunikation för att säkerställa att varje projekt levereras framgångsrikt och i tid. Vårt dedikerade team av projektledare arbetar nära med våra kunder för att garantera att alla projekt följer tidplanen och budgeten.


7. Etiskt och Hållbart Företagande:

Vi tror på att bedriva företag på ett etiskt och hållbart sätt och strävar efter att göra en positiv inverkan på våra kunder, medarbetare och samhället som helhet. Genom att följa höga etiska standarder och hållbarhetsprinciper kan du vara säker på att du samarbetar med en pålitlig och ansvarsfull partner.


Kontakta Oss Idag:

Oavsett om du är en etablerad företagsjätte eller en spännande uppstickare, är Partnersense redo att vara din strategiska partner på din digitala resa. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål. Med Partnersense vid din sida kan du känna dig trygg i vetskapen om att du har en pålitlig partner som är engagerad i din framgång.


Kontakta oss

Vill du ta ditt e-handelsföretag till nästa nivå eller har du frågor om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss.