Teknologipartners

Contentful
Contentful är ett av marknadens mest populära CMS-verktyg. Contentfuls plattform förenklar distribution av innehåll till webbplatser, mobila appar och andra plattformar via API.
Occtoo
Genom att samarbeta med Occtoo lägger vi till ytterligare en del till vår komponentbaserade lösning för handel.
inRiver
inRiver utvecklar och levererar en av marknadens mest populära och flexibla PIM lösningar. Partnersense har långvarig kompetens av krav, modellering, integrationer och utveckling inom inRiver PIM.
Voyado
Voyados kundlojalitetssystem är superintressant för varje handlare som arbetar med kundklubb och omnikanal. Vi arbetar med Voyados lösningar som projektledare och lösningsarkitekter.
Storm Commerce
Storm utvecklar och driver en av nordens mest intressanta e-handelsplattformar där Omnikanal är i fokus. Vi är glada att kalla oss för partner till Storm, och jobbar med både krav, lösning och implementation.

Samarbetspartners

Owlstreet
En av våra nyaste partners men äldsta relationer. Vi har samarbetat med personerna bakom Owlstreet över många projekt och i olika konstalationer.
Nexer
Nexer förut känt som Sigma IT
Cypoint
Cypoint driver och implementerar lösningar inom e-handel och produktinformation.
Vill du vara med och bygga framtidens lösningar med ett gäng som brinner för det de gör? Skriv gärna några rader om dig själv och skicka till: hello@partnersense.se