Partnersense logo
Bild som visar på Swedish Lorry Parts lådor

Swedish Lorry Parts

Swedish Lorry Parts lanserar ny e-handel

Swedish Lorry Parts, en viktig aktör inom reservdelsförsörjning av tunga fordon, har tagit ett strategiskt beslut att förnya och förstärka sin närvaro på den digitala marknaden genom att lansera en ny e-handelsplattform för B2B-sektorn.

SLP Logo

Swedish Lorry Parts väljer Partnersense för implementationen av en ny och modern e-handelsplattform

Swedish Lorry Parts, en viktig aktör inom reservdelsförsörjning av tunga fordon, har tagit ett strategist beslut att förnya och förstärka sin närvaro på den digitala marknaden genom att lansera en ny e-handelsplattform för B2B-sektorn. För att förverkliga denna vision har de valt Partnersense som sin pålitliga partner.


Partnersense, känt för sin expertis inom e-handelslösningar, PIM och digital transformation, kommer att ta ett helhetsansvar för utvecklingen av Swedish Lorry Parts nya e-handelsplattform.


Lösningen kommer att byggas på den kraftfulla Norce Commerce-plattformen med inbyggt PIM och integreras smidigt med Contentful CMS för att säkerställa en användarvänlig och engagerande upplevelse för kunderna. Utöver detta kommer en integration mot Business Central att möjliggöra sömlös hantering av försäljning, lager och ekonomi.Peter Emilson, VD för Swedish Lorry Parts, uttrycker entusiasm för det nya partnerskapet och den kommande e-handelsplattformen:


"Vi är glada över att ha Partnersense som vår partner för denna viktiga satsning. Deras expertis och engagemang kommer att vara avgörande för att skapa en modern och effektiv plattform som möter behoven hos våra affärskunder. Vi ser fram emot att leverera en överlägsen digital handelsupplevelse och stärka vår position på marknaden."


Kontakta oss

Vill ditt företag vara med och bygga framtidens lösningar med ett gäng som brinner för det de gör? Kontakta oss!