Partnersense logo
Bli projektledare på Partnersense

Senior projektledare

Stockholm, Göteborg · Hybridarbete

Att vara projektledare hos Partnersense innebär varierande arbetsuppgifter; projektledning av nya e-handelsprojekt, projektledning vid implementation eller integration av våra partners system till kunders befintliga system, löpande vidareutvecklings- och supportarbete mot våra kunder samt leda den interna projektgruppen i arbetet framåt. Du har erfarenhet av att leda ett team och driva tekniska projekt. Du är van vid att bygga relation med kunder, hålla en aktiv och proaktiv kommunikation under projekten och kan anpassa dig efter kund och situation. Du bollar gärna idéer med kund och ser till att matcha tekniska lösningar med förväntade resultat. Du är handlingskraftig, tar stort eget ansvar, ser till att saker händer och är kommunikativ både i tal och skrift. Du är tydlig och arbetar strukturerat med agila metoder, planering, dokumentation och uppföljning.Huvudsakliga ansvarsområden

 • Hålla ihop projekt, kommunicera med olika intressenter samt leda medverkande resurser


 • Ansvara för hela projektet, från förstudie till genomförande och uppföljning


 • Ha ansvar för budget och kostnadsstyrning


 • Administrera ärendehanteringssystemet (Jira) och löpande hantera, planera, prioritera och fördela inkommande arbete till rätt resurser i teamet


 • Ansvara för rapportering och statusuppföljning av arbetet mot våra kunder


 • Kunna bistå vid supportärenden


 • Ta fram underlag för fakturering


 • Delta i offertarbete och referensbeskrivningar


Kvalifikationer

 • Erfarenhet av agila metoder


 • Tidigare arbete som konsult


 • Kunskap inom riskanalys, kravanalys och kravhantering


 • Test och kvalitetssäkring


 • Tidigare arbete inom e-handel


Din arbetsplats

Du kommer att ansluta dig till en organisation där du delar arbetsplats med trevliga kollegor som värdesätter ömsesidig respekt och arbetsglädje. Vi uppmuntrar till en öppen dialog där varje individ kan dela sin erfarenhet och bidra, oavsett om det gäller små eller stora frågor. Våra kontor är belägna centralt både i Stockholm och Göteborg.


Vårt erbjudande till dig

En stimulerande och utmanande arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet uppskattas och tas till vara. Du får möjlighet att vara en del av en snabbväxande organisation där ditt bidrag kommer att göra verklig skillnad. Dessutom erbjuds attraktiva förmåner, utvecklingsmöjligheter och möjlighet till hybrid arbetsplats.


Om Partnersense

Vi bygger lösningar som gör det möjligt för våra kunder att bedriva försäljning av produkter, kundkommunikation och skapar positiva upplevelser online och i den fysiska världen. Kort sagt - vi bygger e-handelsplattformar som är ändamålsenliga och ligger i framkant.


Hos oss är kreativitet och samarbete i fokus. Vi tror på att ha kul på jobbet och att växa som ett team samt i våra respektive roller. Vi söker kollegor som delar vår övertygelse om att teknik och affär måste gå hand i hand, och som är redo att utmana sig själva och lära sig nya saker. Med ett framtidstänkande arbetssätt, en arbetsplats i världsklass in the making och kollegor som tillsammans innehar bred gemensam kompetens, utgör Partnersense ett team med enorm potential. Vi arbetar tillsammans i team och strävar alltid efter att ha kul på jobbet. Om du delar vår passion och är redo att vara en del av nästa steg inom e-handelslösningar, är vi intresserade av att höra från dig. Joina oss och hjälp till att forma framtidens tekniklandskap tillsammans med ett dedikerat och framåtblickande team.


PlaceringStockholm, Göteborg
DistansarbeteHybrid
Typ av anställningTillsvidareanställning
TillsättningOmgående eller enligt överenskommelse

Förmåner

resväska ikon

Sommar- och vinteraktiviteter plus några hackathons per år.

Friskvård ikon

Maxad friskvård för att främja rörelse och hälsa.

Dator och mobil-ikon

Arbetsdator- och telefon ingår i tjänsten.

team ikon

En härlig blandning av erfarna rävar och hungriga juniorer som brinner för teamet.

Vi är Partnersense

​Idag växer vi med våra kunder och rekryterar nya kollegor som kan lära oss nytt, men som framför allt vill lära sig nya saker. Vår största tillgång är vår kunskap och våra kolleger. Därför tror vi på att skapa flexibla arbetsförhållanden, skapa en hälsosam arbetsplats och ha roligt på jobbet.

sdfhgadfg

Stockholm, Göteborg · Hybridarbete

Ansök till

Projektledare

Bifoga följande filer

CV, personligt brev.

Eller mejla till

[email protected]

Märk ansökan med

"Ansökan till projektledare"