Partnersense logo
bild som illustrerar en hemsida

Senior Frontend Lead

Stockholm, Göteborg · Hybridarbete

Som Frontend Lead hos Partnersense kommer du in i en spännande fas. Du blir en nyckelperson i vårt team, ansvarig för att leda och utveckla våra frontendprocesser och människor. Din roll kommer att innebära att skapa strukturer och processer där det behövs, samtidigt som du inspirerar och coachar ditt team för att uppnå sina mål. Kompetens inom Next.js är ett plus och kommer att vara till stor nytta för att driva våra projekt framåt.


Huvudsakliga ansvarsområden

 • Leda det dagliga arbetet tillsammans med projektledare och facilitera vår leverans

 • Säkerställa kodkvalité, vår framtida utveckling och hur frontend jobbar på bästa möjliga sätt

 • Samverka med CTO

 • Genomföra utveckling mot kunder

Kvalifikationer

 • Minst 3 års erfarenhet av frontendutveckling

 • Erfarenhet av utveckling inom e-handel

 • Tidigare erfarenhet att leda andra

 • Starkt ledarskap och förmåga att motivera och utveckla andra

 • Förmåga att trivas i en miljö där du får möjlighet att forma och skapa strukturer från grunden

 • Självgående och proaktiv samt har förmågan att ta initiativ

Meriterande

 • Har kunskaper i SEO & hastighetsoptimering

Din arbetsplats

Du kommer att ansluta dig till en organisation där du delar arbetsplats med trevliga kollegor som värdesätter ömsesidig respekt och arbetsglädje. Vi uppmuntrar till en öppen dialog där varje individ kan dela sin erfarenhet och bidra, oavsett om det gäller små eller stora frågor. Våra kontor är belägna centralt både i Stockholm och Göteborg.

Vårt erbjudande till dig

En stimulerande och utmanande arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet uppskattas och tas till vara. Du får möjlighet att vara en del av en snabbväxande organisation där ditt bidrag kommer att göra verklig skillnad. Dessutom erbjuds attraktiva förmåner, utvecklingsmöjligheter och möjlighet till hybrid arbetsplats.

Om Partnersense

Vi bygger lösningar som gör det möjligt för våra kunder att bedriva försäljning av produkter, kundkommunikation och skapar positiva upplevelser online och i den fysiska världen. Kort sagt - vi bygger e-handelsplattformar som är ändamålsenliga och ligger i framkant.

Hos oss är kreativitet och samarbete i fokus. Vi tror på att ha kul på jobbet och att växa som ett team samt i våra respektive roller. Vi söker kollegor som delar vår övertygelse om att teknik och affär måste gå hand i hand, och som är redo att utmana sig själva och lära sig nya saker. Med ett framtidstänkande arbetssätt, en arbetsplats i världsklass in the making och kollegor som tillsammans innehar bred gemensam kompetens, utgör Partnersense ett team med enorm potential. Vi arbetar tillsammans i team och strävar alltid efter att ha kul på jobbet. Om du delar vår passion och är redo att vara en del av nästa steg inom e-handelslösningar, är vi intresserade av att höra från dig. Joina oss och hjälp till att forma framtidens tekniklandskap tillsammans med ett dedikerat och framåtblickande team.

PlaceringStockholm, Göteborg
DistansarbeteHybrid
Typ av anställningTillsvidareanställning
TillsättningOmgående eller enligt överenskommelse

Förmåner

resväska ikon

Sommar- och vinteraktiviteter plus några hackathons per år.

Friskvård ikon

Maxad friskvård för att främja rörelse och hälsa.

Dator och mobil-ikon

Arbetsdator- och telefon ingår i tjänsten.

team ikon

En härlig blandning av erfarna rävar och hungriga juniorer som brinner för teamet.

Vi är Partnersense

​Idag växer vi med våra kunder och rekryterar nya kollegor som kan lära oss nytt, men som framför allt vill lära sig nya saker. Vår största tillgång är vår kunskap och våra kolleger. Därför tror vi på att skapa flexibla arbetsförhållanden, skapa en hälsosam arbetsplats och ha roligt på jobbet.

sdfhgadfg

Stockholm, Göteborg · Hybridarbete

Ansök till

Senior frontend lead

Bifoga följande filer

CV, personligt brev.

Märk ansökan med

“Ansökan till Senior frontend lead”

Eller mejla till

[email protected]